2-sits bäddsoffa

En 2-sits bäddsoffa är perfekt för små utrymmen där man ändå önskar möjligheten att fälla ut en extra bädd. Det kan  vara i ett gästrum, sommarstuga eller kanske i en liten TV-hörna som 2-sits soffan gör sig bäst.

Det som är viktigt att tänka på när man tittar på 2-sits bäddsoffor är att kontrollera så bäddens mått lever upp till det man önskar. Det finns t.ex. små bäddsoffor som  har en väldigt liten bäddyta att sova på och som inte lämpar sig bra för vuxna utan endast barn.

Vanligtvis när man tittar på bäddsoffor online så märks måtten för själva soffan ut men även måtten för bädden så man kan se så det passar ens behov. Vissa bäddsoffor har fördelen att de blir ganska breda när bädden är utfälld och detta gäller även vissa 2-sits. På så sätt kan flera personer sova i bäddsoffan vilket också kan vara en bonus.

Populära 2-sits bäddsoffor

Vi rekommenderar att du själv tar en titt på de e-butiker som säljer bäddsoffor online. Oavsett om du vill köpa din 2-sits bäddsoffa på Internet eller inte så kan det vara bra att veta vad som finns innan du beger dig till lokala möbelbutiker.

fix-2-sits-liten-baddsoffa fix-2-sits-liten-baddsoffa-utfald

FIX 2-sits bäddsoffa
Klassisk modell med plats för vuxna!

 misa-2-sits-baddsoffa-svart misa-2-sits-baddsoffa-svart-utfalld

MISA 2-sits bäddsoffa
Stor sovyta till bra pris!

drommen-2-sits-baddsoffa drommen-2-sits-baddsoffa-utfalld

DRÖMMEN 2-sits bäddsoffa
Snygg och stilren bäddsoffa!

En stor fördel med mindre bäddsoffor som t.ex. de med 2-sits är att priset normalt sätt ligger mellan 3000 – 6000 kr och du får väldigt mycket möbel för pengarna. Tänk på att vissa divan-bäddsoffor faktiskt inte tar upp mer plats när sovplatsen är utfällda än vad vanliga 2-sits tar. Det beror på helt på modell till modell.

Köp 2-sits bäddsoffa online

Furniturebox
Utan tvekan en av de främsta möbelbutikerna på nätet och har ett flertal bäddsoffor med 2-sits i sitt sortiment. De har fri frakt och fria returer också!

Glöm inte spana in alla butiker med bäddsoffor så du kan få en bra uppfattning om vilka modeller det finns och hur de ligger i pris.

Framåtbäddad 2-sits bäddsoffa

En 2-sits bäddsoffa som är framåtbäddad är den mer vanliga och traditionella varianten där bäddsoffan helt enkelt vecklas ut framåt. Det är på många sätt en rätt praktisk lösning då det räcker att man flyttar t.ex. soffbordet och sedan bara veckla ut bäddsoffan.

Men det finns även varianter där man för/rullar fram en nedre del och sedan t.ex. viker ner ryggstödet så att allt bidrar till en bäddyta.

De framåtbäddade bäddsofforna med 2-sits innebär ofta att sovplatsen och bäddytan är lika bred som där man sitter vilket gör att två vuxna faktiskt kan dela på den.

Om du vill köpa en framåtbäddad variant finner du flera exempel här på sidan och butikerna vi listar har garanterat dessa i sitt sortiment.

Bäddmått på 2-sits

Var noga med att kolla bäddmåtten på om du vill köpa en bäddsoffa som har två sittplatser. Vissa modeller är stora nog att rymma två vuxna människor medan andra helt enkelt är små och passar bättre till två barn.

Bäddmåtten kommer även skvallra om hur mycket plats bäddsoffan tar i sängläge men det är inte säkert att dessa är samma så var noga med att skilj på dem. Att hitta en bäddsoffa med rätt bäddmått är väsentligt för att den ska kunna fylla den funktionen man önskar och samtidigt få plats med den där man tänkt placera soffan.

Just små bäddmått är framförallt vanligt på mindre bäddsoffor som t.ex. 2-sits så var därför noga med att kolla upp det! Men ofta står det också väldigt tydligt i beskrivningen.

 

Kommentarer inaktiverade.