Lyxiga bäddsoffor med snygg design

Det är inte en självklarhet att man vill inreda sitt hem med de billigaste möblerna om man är svag för lyxigare inredning och möbler från kända tillverkare. Bäddsoffan är knappast något undantag då oavsett om det ska stå i centrum i allrummet eller i ett gästrum.

Lyxig inredning kostar lite mer än den vanliga linjen av möbler men som tur är så finns det ganska bra butiker online som säljer detta. Confident Living är ett exempel som är värt att titta närmare på. Här nedanför är några exempel på deras fantastiska utbud av lyxigare bäddsoffor med snygg design.

Asmund lyxiga bäddsoffa

Asmund bäddsoffa
En riktigt snygg och stilig soffa i klassisk design. Soffan är en bäddsoffa på det sätt att det går att fälla ryggstödet och få en bred bäddyta på det sättet. Det finns även fåtölj i samma serie om du vill inreda ett rum åt det hållet.

Bifrost deluxe bäddsoffa

Bifrost deluxe bäddsoffa
Denna riktigt snygga bäddsoffa med en härlig lyxprägel passar förmodligen i vilket rum som helst. Även denna modell fäller ryggstödet för att bilda en stor bäddyta för två vuxna personer.

long-horn-excess

Long Horn Excess
Denna bäddsoffa från Innovation är en lyxig bäddsoffa där du enkelt fäller ryggstödet för att få en skön sängplats som är hela 140 cm bred. Soffan lämpar sig lika väl i ett vardagsrum som i ett TV-rum eller gästrum.

Puzzle

Puzzle
Puzzle är även detta en bäddsoffa från Innovation med en lyxig läder-look på soffan som passar perfekt i studiorummet. Soffan är uppbyggd liknande en bra säng med individuella fjädrar som formar sig efter din kropp och förvandlas snabbt till en sängplats genom att fälla ryggstödet och ger en sovyta på 200x110cm.

Supremax deluxe bäddsoffa – Twist charcoal

Supremax deluxe bäddsoffa – Twist charcoal
En riktigt snygg och modern bäddsoffa som passar perfekt i lyxig och central lägenhet. Fäll ryggstödet och du har en bäddyta som är mer än 150 cm bred vilket är något få andra bäddsoffor levererar.

Kommentarer inaktiverade.