Bäddsoffa med divan

Det finns en hel del snygga bäddsoffor med divan som ser moderna ut men som även kan erbjuda en skön sängplats. De minsta modellerna är ganska små bäddsoffor med 3 platser där en av dessa räknas som divan medan de största modellerna ofta är U-formade soffor med plats för betydligt fler. Det är alltså fullt möjligt att idag hitta en snygg och skön bäddsoffa med divan att ha i vardagsrummet.

En divan på soffan har blivit väldigt populärt då det ger möjligheterna att slänga upp benen bekvämt när man är väldigt få samtidigt som det kan agera som extra sittplatser när man är flera personer. Bäddsoffor med divan ser precis ut som vanliga soffor med divan men med skillnaden att det går att göra om soffan till säng.

Populära bäddsoffor med divan

Modellerna nedan är ett urval av de populära bäddsofforna som du hittar i de butiker vi listar. Ta gärna en titt hos dem för att se hela utbudet.

Tärnö bäddsoffa med divan

Tärnö – bäddsoffa med divan
Stor och snygg bäddsoffa med divan och schäslong – perfekt för vardagsrummet!

Dream bäddsoffa med divan

Dream – liten bäddsoffa med divan
Liten och smidig bäddsoffa med divan som ger sovplats till 2 personer.

Holmö - Divan bäddsoffa

Holmö bäddsoffa med divan
Snygg och stilig divanbäddsoffa som går att få i mängder av färger/tyger.

En populär lösning är att man under de vanliga sittplatserna fäller ut en madrass som tillsammans med divanen och sittytorna utgör bädden. Eftersom dessa bäddsoffor redan är ganska stor (minst 3-sits) så skapas en ganska stor bäddyta som ofta går att likna med en dubbelsäng.

Köp bäddsoffa med divan på nätet

Att handa sin bäddsoffa online är ingen dum idé om man vill få tillgång till ett större utbud och få ner priset. Med hemleverans och öppet köp blir dessutom allting mycket enkelt och bekvämt.

Trendrum
Trendrum har flera moderna bäddsoffor i snygg design till bra priser. Här hittar du många mindre som större bäddsoffor med divan. Dessutom får du fri frakt på allt.
Hus och Hemma
Hus och Hemma har många bäddsoffor och här kan du även hitta flera modeller med både divan och schäslong. Du får också fri frakt på order över 1 000 kr.

Glöm som sagt inte att spana in listan med butiker så du kan se hela utbudet.

Köpa bästa bäddsoffan med divan

Att välja den bästa bäddsoffan för dina behov kan kräva en del planering och fundering.

Förutom att designen och själva storleken på bäddsoffan ska passa in i rummet där du vill placera den så bör den även fungera så som du önskar. Det finns t.ex. väldigt många olika metoder för att göra om en bäddsoffa till sängplats och här varierar kvaliteten och komforten.

Ett sätt för att komma närmare målet att hitta bästa bäddsoffan är att vända sig till Testat.nu som tittar på vilka bäddsoffor som presterat bäst och som har en hög komfort.

Att få hjälp med tyger, stoppning, förvaring, madrass och andra tips gör det lättare att bli nöjd med sin bäddsoffa. Ju oftare den ska användas desto viktigare blir det att det är en skön sovplats som är lätt att dram fram vid behov.

Många bäddsoffor med divan har fördelen att de ofta erbjuder förvaringsutrymmen i divan-delen. Det gör det praktiskt att förvara sängkläder, bäddmadrass för ökad komfort och liknande prylar.

Liten bäddsoffa med divan

Om du har ett litet TV-rum eller om du bor i en studentlägenhet så kan det vara intressant att titta på små bäddsoffor med divan. De har ungefär måtten som en normalstor 3-sits-soffa men med en utstickande divan vilket gör att soffa behöver lite mer djup än en vanlig 3-sitsare.

Ett exempel på en sådan soffa är Mood som just nu listas med kampanjpris. Soffan är endast 232 cm bred och har plats för minst 3 personer. När bäddsoffan görs om till sovplats så bildas en totalt sovyta på 203×132 cm tack vare divanen. Divanen fungerar även som en förvaringsbox åt extra sängkläder, täcken m.m.

Filmen nedanför demonstrerar hur denna bäddsoffa fungerar och hur förvaringsutrymmet under divanen ser ut. En väldigt smidig bäddsoffa som säljs hos återförsäljarna vi listar.

Större bäddsoffa med divan

Om du har ett medelstort till stort vardagsrum och önskar att köpa en bäddsoffa dit så behöver du förmodligen satsa på en lite större bäddsoffa. Det finns ett par olika varianter av stora bäddsoffor med divan och schäslong så du borde kunna hitta något som passar dig.

En för liten soffa i ett vardagsrum ser ofta lite konstigt ut men det finns som sagt några riktigt stora och moderna bäddsoffor med divan att titta på. En av dessa är modellen FIGO som just nu listas med kampanjpris och som finns i utbudet hos återförsäljarna online.

Bäddsoffan är U-formad med en divan och en schäslong (eller öppet slut om du så önskar). Det är inga problem att under kortare tider sitta 6-7 personer i soffan även om den kanske gör sig bäst för 4-5 personer och då med gott om utrymme. Bäddsoffan är ganska stor och en bredd på 310 cm och den djupaste delen på soffan är 183 cm och du kan själv välja vilken sida du vill ha divanen och det öppna avslutet på.

Videon nedanför demonstrerar hur enkelt det är att göra om bäddsoffan till en sängplats. Videon skvallrar även om en av de två stora förvaringslådorna i divanen och det öppna avslutet. Perfekt för att att förvara kuddar, sängkläder m.m..

Kommentarer inaktiverade.