Kampanjer och Erbjudanden

Att köpa en bäddsoffa kan vara en dyr investering, speciellt om du inte provat att leta efter prisvärda bäddsoffor online.

Vi har på denna sida sammanställt kampanjer och erbjudanden på bäddsoffor som gör att du kan spara mer pengar. En del bäddsoffor som listas här är kampanjprodukter och ingår i det ordinarie utbudet hos återförsäljarna medan andra är rea-produkter som är på väg ut. Gemensamt för alla bäddsoffor här är att de har ett nedsatt pris och man får väldigt mycket bäddsoffa för pengarna.

Mood – Bäddsoffa med divan – 3 995 kr

bäddsoffa-moodDenna bäddsoffa är perfekt för dig som har ett lite mindre vardagsrum och önskar möjligheten att göra om soffan till en sängplats. Bäddsoffan är en 3-sits soffa med divan där divanen även fungerar som en förvaringslåda.

Bäddsoffan har en bredd på 232 cm och ett djup på 148 cm (divanen). När bäddsoffan görs om till sängplats fälls bäddyta ut underifrån på de 2 sittplatser bredvid divanen och bildar således en väldigt stor bäddyta på hela 203×132 cm. Bilderna till höger demonstrerar skillnaden mellan utfällt läge och infällt läge.

Denna bäddsoffa passar lika bra i ett TV-rum som ett litet vardagsrum. Perfekt för dig som önskar en till två extra bäddplatser. Soffan finns i flera färger.

Köp / Gå till erbjudande

 

 

FIGO – U-bäddsoffa – 8 495 kr

bäddsoffa-figoBäddsoffan FIGO är en U-formad soffa med både schäslong och divan. Det är en ganska stor soffa på hela 310 cm bredd vilket gör att den passar väldigt bra i stora vardagsrum.

Både divanen och schäslongen tillhandahåller förvaringsutrymme som två stora lådor vilket är perfekt om du vill förvara sängkläder, täcken, dekorationskuddar m.m.

Det går väldigt snabbt att göra om soffan till en stor säng genom att dra ut en extra madrass under de två mittensätena vilket bildar en jättestor bäddyta tillsammans med divanen och schäslongen.

Denna soffa finns i tre olika färger och du kan välja om den ska vara vänster eller högerställd själv. Det är en perfekt soffa som passar in i många moderna vardagsrum och som snabbt bildar en dubbelsäng vid behov.

Köp / Gå till erbjudande

 

Kommentarer inaktiverade.