Köp bäddsoffa på nätet

Köpa bäddsoffa och andra möbler på nätet har aldrig varit så enkelt och bekvämt som det är idag. Många återförsäljare av möbler vill vara konkurrenskraftiga mot lokala möbelaffärer och erbjuder ofta lägre priser, gratis frakt, billiga eller fria returer, nöjdhetsgaranti o.s.v.

Att sitta hemma i lugn och ro och kolla på möbler för att sedan på några minuter avsluta köpet och få det hemlevererat till dörren är svårt att matcha med att själv åka iväg och titta på möbler, beställa hem dem, hyra släp och transportera hem det.

Har du dessutom lite längre avstånd att köra till möbelaffärer så blir det ännu bättre att beställa online. E-butikerna nedan är alla seriösa och erbjuda ofta nöjdhetsgaranti, fri frakt och har givetvis bäddsoffor i sitt utbud. Länkarna för butikerna tar dig direkt till bäddsofforna så att du snabbt och enkelt kan jämföra produkter mellan olika butiker.

Köp bäddsoffor här

Hus och Hemma
Stort utbud av billiga bäddsoffor – fri frakt över 1000 kr.
Trendrum
Stort urval av olika bäddsoffor – fri frakt på allt.

Köptips för bäddsoffor

När du ska köpa bäddsoffa, oavsett om det är från en lokal butik eller om du tänkt beställa online så är det viktigt att veta måtten. Till skillnad från en vanlig soffa så är det inte bara längden och djupet på bäddsoffan som är intressant. Precis som en vanlig soffa ska den givetvis kunna få plats och stå snyggt någonstans, men en bäddsoffa ska i många fall även kunna fällas ut på plats, vilket ofta gör att de behöver mer plats.

För att veta om bäddsoffan får plats i utfällt läge så är det dels viktigt att titta på måtten för detta, men även hur man fäller ut bäddsoffan. Vissa modeller fäller man t.ex. ryggstödet på. Om din bäddsoffa i uppfällt läge stor mot en väg innebär det att du måste dra fram soffan. Dessa aspekter är värda att tänka på så att det inte uppstår problem när du fått hem din bäddsoffa.

Om du ska sitta mycket i soffan så är det också värt att lägga lite mer pengar på en bäddsoffa som är skön att sitta vid. Detta gäller speciellt de som har den utfällbara delen under sätet vilket gör att stoppningen m.m. i kuddarna blir mindre. På många bättre modeller så är det dock bara den nedersta delen av soffan som man drar ut och sedan fäller upp för att skapa en stor bäddyta. Här är det sällan ett problem med komforten i bäddsoffan.

Kommentarer inaktiverade.