Liten Bäddsoffa

Om du vill ha en liten bäddsoffa så ska du satsa på en två-sits soffa som fälls ut till sängplats. Det finns lite olika modeller beroende på vad du vill ha och vad som passar hos er.

På denna sida kommer vi visa några förslag på liten bäddsoffa som möjligtvis skulle kunna passa hos er. Längre ner hittar du även fler förslag om du vill ha ännu fler tips.

Tips på små bäddsoffor

Liten bäddsoffa i sammet

Liten bäddsoffa i sammet
Liten och snygg 2-pers bäddsoffa i sammet till lågt pris.

Mind Liten Bäddsoffa

Mind – liten bäddsoffa
Mycket liten och smidig bäddsoffa med bra utfällbar madrass.

Liten bäddsoffa med fotpall

Liten bäddsoffa med fotpall
Smidig bäddsoffa med fotpall.

Modellerna ovan är bra exempel på små bäddsoffor som passar väl i utrymmen där det kanske är lite trångt. Många bäddsoffor tar ganska mycket plats när de fälls ut framåt och blir då som en hel säng. Vanligtvis brukar det inte vara problem att flytta på ett soffbord men framför allt i stugor och små rum så kan faktiskt utrymmet ändå inte räcka till. Så var noga med att mät och se till så bäddytan inte är större än vad ni har plats till. Som tur är finns det andra modeller som tar mindre plats.

Köp liten bäddsoffa online

Hus och Hemma
Hos Hus och Hemma kan du hitta många små bäddsoffor och dessutom till väldigt bra pris.
Trendrum
Trendrum har ett bra utbud av bäddsoffor och här hittar du även mindre modeller för de lite trängre utrymmena.

Glöm inte att spana in alla butiker som säljer bäddsoffor så du inte missar någon modell som passar dig!

Liten bäddsoffa med divan

liten-baddsoffa-med-divan-moodOm du vill ha en liten bäddsoffa till vardagsrummet eller TV-hörnan så kanske en divansoffa inte är fel trots allt. Det finns faktiskt ganska små och bra bäddsoffor som har en divan-del och denna del brukar utnyttjas effektivt med möjlighet till förvaring av sängkläder, kuddar och täcke.

På vår sidan om bäddsoffor med divan så kan du hitta fler intressanta exempel som även är ganska små och passar trängre utrymmen.

Tips för dig som vill ha en liten bäddsoffa

Små soffor har svårt att omvandlas till stora sängar av naturliga skäl men vissa är bättre på det än andra. Om du ska ha en 2-sists bäddsoffa så var säker på att ytan att ligga på är stor nog för de som tänkt sova där och att sängen verkligen får plats när den är utfälld.

Eftersom en liten soffa ska förvandlas till en relativt stor säng så bör man vara medveten om att madrassernas tjocklek kanske inte alltid är tillräckliga för att det ska vara en sängplats som är lämplig under många nätter. Men mycket beror på modell och hur bäddsoffan är utformad.

Det bästa är att du väljer ut ett flertal tänkbara små bäddsoffor som skulle passa in där du tänkt ha den och att du sedan jämför dessa. Titta inte bara på måtten för bäddsoffan utan även hur stor bäddytan blir så du är säker på att t.ex. en vuxen kan sova där om det är tanken. Titta även på bilder och videos för att förstå hur bäddsoffan görs om till en sovplats. Det kan även ge dig en hum om hur svårt att göra om den och om det lämpar sig där du tänkt ha den.

Små bäddsoffor behöver inte vara dåliga men det ställer krav på att du som köpare ser till att den lever upp till alla dina krav för det är inte alls säkert att alla modeller på marknaden gör det.

Kommentarer inaktiverade.